• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Niet genoeg nieuwe bestuursleden = GEEN bcA = GEEN badminton volgend seizoen

Hierbij een noodkreet vanuit het bestuur. Er zijn nog onvoldoende aanmeldingen om een voltallig bestuur op te zetten. Als we geen zittend bestuur hebben, kan er komend seizoen geen badminton gespeeld worden!

Zodoende houden wij donderdag a.s. 26 april om 20:00 een inloopmoment in de kantine van de Pittelohal voor geïnteresseerden die de club een warm hart toedragen en hier een steentje aan willen bijdragen. Diegene die zich al hebben aangemeld hebben ook een persoonlijk bericht ontvangen.

Zonder jullie geen badminton!

Belangrijke data eind april en mei 2018

Wij houden donderdag a.s. 26 april om 20:00 een inloopmoment in de kantine van de Pittelohal voor geïnteresseerden die de club een warm hart toedragen en hier een steentje aan willen bijdragen.
De personen die zich reeds hebben aangemeld hebben ook een persoonlijk bericht ontvangen.

In de meivakantie van 30 april t/m 6 mei is bcA gesloten.
Met uitzondering van dinsdag 1 mei: dan is er meivakantie opening van 20.00-22.00 in De Timp (zie ook Vakantieperiodes).

Donderdag 10 mei is bcA gesloten ivm Hemelvaartsdag.

Woensdag 16 mei om 20:00 is 2de ALV met bestuursverkiezing in de Kloosterveste.

Maandag 21 mei is bcA gesloten i.v.m. 2de Pinksterdag.

Zaterdag 26 mei Clubkampioenschappen onder voorbehoud.

De laatste 3 trainingsavonden in De Timp op respectievelijk 15 mei, 22 mei en 29 mei zullen verplaatst worden naar de Pittelohal i.v.m. de Centraal Schriftelijke Eindexamens van Dr. Nassau College Quintus.

Uitreiking Jumbo Cheque van 532 euro!

Wilbert van Hofslot & Gertie Kleijn van BC Assen (bcA) mochten 14 april een fantastische mooi bedrag in ontvangst nemen bij de Jumbo Veemarkt uit handen van de filiaalleiders van de 4 Jumbo's in Assen: Jan Ploeger, Jeroen Strijker, Albert de Jong en Arjan Bouwhuis.

Dank jullie wel Jumbo voor deze mooie actie en de bijbehorende cheque.

Jumbo met Gertie 532 euro gespaard

Lees meer...

Sponsorcommissie

Wetenswaardigheden van JORINDE en KEES van de sponsorcommissie.

Na een aantal moeizame jaren heeft de sponsorcommissie in 2017 een flinke impuls gegeven aan het sponsorbeleid binnen de vereniging en de visie voor de komende jaren hierop bijgesteld. De banden met de bestaande sponsors zijn aangehaald en er zijn een aantal nieuwe sponsors geworven. In de gesprekken met (potentiële) sponsors is bewust aandacht besteed aan meer onderlinge betrokkenheid met als doel beter gebruik maken van elkaars activiteiten en netwerk. De insteek van de sponsorcommissie is dan ook om in principe 3-jarige afspraken te maken met onze sponsors.

Lees meer...

Badminton Nederland

clear

Clubkalender

April 2018
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.