bcA clubkampioenschappen

(begin 2020 wordt deze pagina geüpdate met informatie van de clubkampioenschappen die op zaterdag 29-02-2020 gehouden worden)

De bcAssen clubkampioenschappen van 2019.

Waar:      Pittelohal
Wanneer:   zaterdag 18 mei 2019
Jeugd:     09:00-12:30 wedstrijden + patat
Senioren:  12:30-13:00 inspelen
           13:00-17:00 wedstrijden + etentje?!

Ook dit jaar gaan we het seizoen bij BC Assen weer feestelijk afsluiten met clubkampioenschappen en wel op zaterdag 18 mei 2019. Natuurlijk gaat het hierbij om de eer, maar nog belangrijker is dat we er met elkaar een gezellige dag van maken.

We spelen dit jaar in de Pittelohal en we hebben de dag in twee stukken opgedeeld. In de morgen van 9.00 tot 12.30 speelt onze jeugd de wedstrijden. Om 12.30 volgt dan de gezamenlijke prijsuitreiking, waarna we met z’n allen afsluiten met een patatje in de kantine.

De senioren kunnen vanaf 12.30 zich gaan warmdraaien voor de wedstrijden die van 13.00 tot 17.00 duren. Ook hier sluiten we om 17.00 uur af met de prijsuitreiking, waarna iedereen die daar zin in heeft mee kan gaan met een gezamenlijk etentje om nog eens na te praten over dat ene beslissende winnende punt.

De jeugd wordt ingedeeld door onze trainers Henkjan, Herman en Mariska. Ter ondersteuning roepen wij ook ouders op om mee te helpen op de zaterdagmorgen want er zullen aardig wat partijtjes geteld moeten worden.

Bij de senioren zijn twee categorieën, recreanten en competitiespelers. Je kunt je hierbinnen opgeven voor de onderdelen herenenkel, damesenkel, damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Daarnaast mogen bij de competitie de sterkere dames die dat graag willen ook uitkomen in de herenenkel en herendubbel categorie.

Belangrijk om te weten is dat we op tijd spelen, dus geen volledige wedstrijden. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk onderdelen in poules te laten spelen.

Opgeven kun je door voor 11 mei je aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , maar je mag je ook opgeven bij onze trainers. Vanaf 23 april liggen er inschrijflijsten in de sporthal. Bij de jeugd graag opgeven met wie je samen gaat spelen. Bij de senioren graag aangeven in welke categorie je speelt en in welke onderdelen je wilt uitkomen (en natuurlijk bij de dubbels aangeven met wie je samen speelt). Wil je ook mee met het gezamenlijke afsluitende etentje vermeld dat er dan bij.

Als laatste, deelname aan de clubkampioenschappen is kosteloos, alleen het afsluitend etentje bij de senioren is op eigen kosten.

De toernooicommissie.

 

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.