DG Beveiliging bcAssen 4,6,8 toernooi

Sinds 2012 organiseert bcA in april een regionaal 4,6,8 toernooi dat onderdeel is van het seniorencircuit Noord. Leden van de bcA kunnen zich uiteraard ook inschrijven voor dit toernooi. Naast dat het natuurlijk heel gezellig is om met een grote groep van onze vereniging deel te nemen is het ook een mooie kans om tegen spelers van andere clubs en uit andere regio’s te spelen.

Seniorencircuit Noord (SCN)
Het seniorencircuit Noord bestaat uit een tiental toernooien georganiseerd door verenigingen uit het Noorden. Deze toernooien worden bijna allemaal gespeeld in de maanden na de competitie (februari t/m mei). Waarna de hoogst genoteerde spelers op de ranglijst aan het einde van het seizoen het nog eens een keer tegen elkaar op nemen. Aan elk toernooi doen ongeveer 90 tot 150 deelnemers mee. Afhankelijk van het aantal deelnemers in de verschillende onderdelen wordt er gespeeld in een poule-afvalschema of in een afvalschema.

Categorieën 4,6 & 8
Er zijn drie verschillende categorieën, namelijk; 4, 6 & 8. Binnen deze categorieën heb je vijf verschillende onderdelen (ME,DE,MD,DD,GD). Men kan zich voor twee onderdelen inschrijven in aaneensluitende categorieën. Het niveau in de verschillende categorieën is grof weg het volgende.

  • Categorie 4 is voor de gevorderde competitie spelers.
  • Categorie 6 is voor de doorsnee competitie speler.
  • Categorie 8 is uitermate geschikt voor gevorderde recreanten en beginnende competitie spelers.

Aan dit toernooi zijn inschrijfkosten per onderdeel verbonden.

 

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.