Vrienden / vriendinnen toernooi

1 tot 2 keer per jaar worden op elke jeugdlocatie vriend- vriendin toernooien georganiseerd. De eerste is een paar weken na de zomervakantie, de tweede is rond januari / februari. Alle jeugdleden mogen dan een of meer vrienden, vriendinnen, klasgenoten, buurjongens /meisjes meenemen om samen wedstrijdjes mee te spelen als team. Zo krijgen andere kinderen de kans om op een leuke manier kennis te maken met badmintonnen. Neem je niemand mee als introducé, dan kun je je ook opgeven voor dit toernooi. Je speelt gewoon met een ander lid die ook geen introducé meeneemt.

  • Voor alle deelnemers is er een kleine versnapering. De wedstrijdvorm kan per locatie verschillen, deze is namelijk afhankelijk van het aantal deelnemers en de wedstrijdvoorkeur van de trainer. Wanneer er een leenracket nodig is voor diegene die meekomt spelen, graag vooraf even een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat er eventueel van een andere locatie rackets geregeld kunnen worden.

Aan dit toernooi zijn geen kosten verbonden.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.