Jumbo spek de kas van bcA actie

De Jumbo actie “Spek je kas van je club” is gestart en deze actie loopt tot en met 17 november 2021. Iedereen kan bij alle 4 de Jumbo winkels in Assen (Nobellaan, Citadel, Veemarkt & Kleuvenstee) sparen voor onze club.

In elk filiaal staat een digitale zuil voor Badminton Combinatie Assen (BC Assen). Als klant krijg jij bij elke €10,- aan boodschappen een voucher. Deze voucher - met een waarde van van € 0,10 - kun je direct scannen bij de zuil voor onze club. Je hoeft dit dus niet meer thuis te doen via internet. Zo is de tussenstand voor ons makkelijk te volgen. Natuurlijk kun je die via onze website mee volgen.

Waarschijnlijk ontvangt men ook vouchers in Jumbos buiten Assen. Neem deze dan mee naar jouw badmintontraining. We zullen op elke locatie een vrijwilliger charteren die de vouchers in de BC Assen boxen doet bij 1 van de Jumbo’s waar onze club vertegenwoordigd is. Als jij deze verzamel taak op jou wil nemen op jouw speelavond/ochtend geef dat door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We mogen op een ludieke manier onze club presenteren in 1 van de filialen. Ideeën hiervoor en hulpaanbod bij de uitvoering daarvan mogen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden gemaild.

Contact gegevens

Algemene informatie: info@bcassen.nl

Redactie website: pr@bcassen.nl

Bestuur bcA: secretaris@bcassen.nl