Corona regels in het nieuwe Seizoen

Vanaf maandag 17 augustus starten de trainingen op alle locaties weer. Vanwege het nog steeds actuele corona besmettingsgevaar moeten wij er met zijn allen wel voor zorgen dat dit veilig kan en veilig blijft. De Gemeente & sporthalbeheerders hebben 10 augustus pas overleg over het protocol en dan wordt bekend of de kleedkamers & douches als zodanig gebruikt kunnen worden. Wij gaan er nu van uit dat dit nog niet kan. Wij zullen voorlopig ons protocol van “Zomer door badminton” hanteren maar reserveren hoeft dan niet. Wel moet je in de hal voor- en achternaam in ons Corona logboek noteren, ook ouder(s) vermelden als deze mee naar binnen komen in de hal. Gastleden/introducees moeten daarnaast ook hun telefoon of E-mailadres noteren. Verder geldt:

  • Kom alleen sporten als je klachtenvrij bent, krijg je klachten, laat je testen via de GGD.
  • Thuis alle sportkleding aandoen. Pas in sporthal schoenen wisselen. Niet in de kleedkamer!
  • Luister goed naar de instructies van het bestuur en/of de corona-coördinator. Let goed op bij binnenkomst op eventuele looproutes.
  • Bij betreden sporthal op aangewezen punt handen wassen. ( Zelf een handdoekje meenemen omdat dit niet overal aanwezig is. Wij zorgen voor zeep waar dit nog niet voorhanden is.
  • Op de baan hoeft geen onderlinge afstand bewaard te worden, wel dient handcontact vermeden te worden. Er kan gewoon een dubbel gespeeld worden.
  • Buiten het veld, in de hal, op de tribune, in de kantine dienen volwassenen 1,5 meter afstand te houden. Familiesituaties uitgezonderd.

Zie ook meest actuele Corona maatregelen bcA.

Contact gegevens

Algemene informatie: info@bcassen.nl

Redactie website: pr@bcassen.nl

Bestuur bcA: secretaris@bcassen.nl