Wie helpt de jeugdcommissie van bcA?

De jeugdcommissie van bcA is dringend op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers (zowel jeugdigen als volwassenen) die willen meedenken, organiseren en uitvoeren van extra jeugdactiviteiten voor zowel de jongste als ook de oudere jeugdleden. Ideeën voor corona proef activiteiten buiten de sporthal zijn ook welkom om iets achter de hand te hebben voor het geval de hal weer moet sluiten of als alternatief voor het wegvallen van indoor activiteiten.

NB: Jeugdleden kunnen hun inzet binnen deze commissie als MAS-uren (Maatschappelijke Stage Uren) laten aftekenen bij Gertie.

Op dit moment staan alle geplande activiteiten op een laag pitje.

  • Het ouder-kind Piraten toernooi op woensdag 28 oktober in de Kloosterveste gaat helaas niet door. We hopen dat het 2de ouder-kind toernooi tijdens de clubkampioenschappen op zaterdag 20 februari wel door kan gaan.
  • Het pepernoot toernooi op dinsdag 1 december staat nog wel in de planning maar de vorm waarin hangt even af van de dan geldende maatregelen en of er vrijwilligers zijn voor de hulp Pieten. We zoeken 2 tot 3 liefhebbers hiervoor. Kostuums zijn aanwezig.

Vrijwilligers (voor één keer of meerdere keren) of hulp Pieten kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact gegevens

Algemene informatie: info@bcassen.nl

Redactie website: pr@bcassen.nl

Bestuur bcA: secretaris@bcassen.nl