Informatie

Bc Assen is een vereniging met een gezellige wedstrijdgroep. Alle competitieteams spelen in de regiocompetitie Noord van de Badminton Nederlands. Binnen bcA zijn voor senioren verschillende vormen van competitie mogelijk. Hieronder staat een overzicht van de mogelijke competitievormen.

Senioren weekendcompetitie
De senioren weekendcompetitie wordt gespeeld tussen half september en eind januari. Er worden maximaal 14 wedstrijden gespeeld, 7 uit- en 7 thuiswedstrijden. Alle wedstrijden worden gespeeld in het weekend, waarbij de thuiswedstrijden op zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur worden gespeeld. Een team bestaat uit minimaal 2 vrouwen en 2 mannen.

competitie informatie senioren

Senioren weekcompetitie
De senioren weekcompetitie wordt gespeeld tussen half september en eind januari. Er worden maximaal 14 wedstrijden gespeeld, 7 uit- en 7 thuiswedstrijden. Een team bestaat uit minimaal 2 vrouwen en 2 mannen. Alle wedstrijden worden op een van de door de weekse speelavonden gespeeld.

Herencompetitie
De herencompetitie wordt gespeeld met herenteams en kan zowel in het weekend als op de door de weekse dagen gespeeld worden. Deze competitie start meestal halverwege november.

Recreantencompetitie
Na het reguliere competitieseizoen bestaat de mogelijkheid voor recreanten om via de recreantencompetitie tegen andere verenigingen uit te komen. Deze wedstrijden worden altijd door de week op de speelavonden gespeeld.

Meer informatie
Indien je meer informatie wilt hebben over de de mogelijkheden van competitie spelen bij bcA neem dan contact op met de technische commissie van onze vereniging (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

 

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.