Contributie

Tijdens een Algemene Leden Vergadering (ALV) in het huidige jaar wordt de contributie voor het volgende jaar vastgesteld.

 Lidmaatschap contributie 2022 (januari 2022 t/m december 2022)
 Soort lid Bedrag per jaar 1ste termijn 2de termijn 3de termijn 4de termijn
 Jeugd (6 t/m 18 jaar)*  € 125,-  € 31,25  € 31,25  € 31,25  € 31,25
 Senior*  € 185,-  € 46,25  € 46,25  € 46,25  € 46,25
 Senior competitie klasse II toeslag (nylon shuttle)  € 20,-  € 5,-  € 5,-  € 5,-  € 5,-
 Senior competitie klasse I toeslag (veren shuttle)  € 80,-  € 20,-  € 20,-  € 20,-  € 20,-
 Elk lid betaalt bondsbijdrage** (eenmaal per jaar)  € 14,90        


*) Jeugdleden en jongvolwassenen t/m 21 jaar kunnen ook lid bij ons worden met ondersteuning van het Kindpakket Assen: ieder kind doet mee.
Aanvragen hiervoor moeten door jongvolwassenen en/of ouders zelf worden gedaan, via de link is aangegeven hoe dat moet en wie er in aanmerking voor komen. 


**) Elk lid betaalt naast de contributie een bondsbijdrage. Deze wordt voor bestaande leden in januari geïnd en voor nieuwe leden op het moment dat zij lid worden van de vereniging. Het bedrag is altijd € 14,90 ongeacht het moment dat iemand lid wordt van de vereniging. Badminton combinatie Assen (bcA) is aangesloten bij Badminton Bond Nederland (BBN) en draagt voor alle leden bondscontributie af. Alle leden hebben hierdoor automatisch een bondsnummer waarmee ze altijd speelgerechtigd zijn voor alle competitievormen en toernooien die BNN aanbiedt en veelal ook voor buitenlandse toernooien. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je jouw bondsnummer en digitale pas opvragen.

De contributie bij bcA geldt per kalenderjaar en wordt elk jaar in vier termijnen per automatische incasso geïnd. Dit vindt plaats in de tweede of derde week van januari, april, juli en oktober. Vragen over contributiebetalingen kunnen aan de penningmeester gesteld worden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige kosten, zoals district- en/of regiotrainingen, reiskosten i.v.m. competitie, toernooideelname etc. komen altijd voor rekening van de leden zelf.


Introductiekaart

Wil je een poosje badminton proberen, maar niet direct vastzitten aan een jaarlidmaatschap, dan hebben wij nu de oplossing: de éénmalige introductiekaart; 10 keer badmintonnen voor 60 euro zonder verdere verplichtingen. Als de introductiekaarthouder (kaarthouder) na de 10 keer badmintonnen verder wil blijven badmintonnen, dan dient er een jaarlidmaatschap te worden aangegaan.

Hieronder staan de voorwaarden en het gebruik van de introductiekaart.

 1. Een kaarthouder kan slechts 1 keer een introductiekaart aanschaffen en dit mag onder de volgende voorwaarden:
  1. De kaarthouder is afgelopen 12 maanden geen lid van bcA geweest.
  2. De kaarthouder heeft niet eerder een introductie- en/of strippenkaart gehad.
  3. De kaarthouder heeft niet aan de mini-cursus "Probeer Badminton Nu" meegedaan (dat is namelijk al een introductie).
 2. De introductiekaart is strikt persoonlijk en wordt aan kaarthouder toegestuurd.
 3. Aanmelden moet via het inschrijfformulier dat te downloaden is vanaf onze website en kan digitaal worden ingevuld en gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 4. De kaart is maximaal 12 maanden geldig en kost 60 euro voor 10 keer spelen. Dit bedrag dient per eenmalige automatische incasso te worden voldaan.
 5. De kaarthouder mag op meerdere avonden in de week spelen. Per keer spelen kost dit een strip. Dus geen strip per week, maar een strip voor elke keer meespelen. Dit geldt zowel voor reguliere speelavonden/activiteiten als ook voor interne toernooien (Clubkampioenschappen, Nieuwjaarstoernooi, etc.).
 6. De kaart dient voor elke speelavond/activiteit bij de dienstdoende trainer te worden afgetekend.
 7. De kaarthouder is geen lid, heeft geen stemrecht, geen bondsnummer en kan derhalve niet meedoen met de competitie.
 8. Bij fraude door de kaarthouder zal het recht op de introductiekaart per direct vervallen.

Contact gegevens

Algemene informatie: info@bcassen.nl

Redactie website: pr@bcassen.nl

Bestuur bcA: secretaris@bcassen.nl