Nieuwskoppen

Geen jeugdtrainingen meer op maandagavond

Binnen het bestuur en in samenspraak met jeugdtrainer Aize van maandagavond is besloten om met ingang van januari geen jeugdtraining meer aan te bieden op de maandagavond in Pittelo vanwege de minimale groepsgrootte en trainingsopkomst. Op het vrijgekomen uur kunnen seniorleden met ingang van 8 januari vrij spelen vanaf 19 uur. De kantine beheerder heeft, indien nodig, een sleutel van onze shuttlekast in beheer.

De trainingstijden voor senioren blijven ongewijzigd op de maandag. Vanwege het vertrek van trainer Tjerk per 1 januari (i.v.m. uitbreiding van zijn andere werkzaamheden) zullen trainers Aize en Marco om en om alle seniortrainingen op de maandagavond geven.

Een overzicht van andere mogelijkheden voor jeugdtraining en de aangegeven wijzigingen zijn terug te vinden in Speellocaties en tijdstippen.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.