Nieuwskoppen

Thinking out of the box met onze clubactiviteiten

Aan het eind van vorig seizoen hebben wij contact gezocht met de opleidingen Sport & Bewegen binnen Assen (DC & AC) om te zien of een samenwerking voor beide kanten iets toe kan voegen. In oktober 2017 hebben wij afgesproken om te gaan samenwerken met studenten van het Drenthe College. Het is een proef, de contactpersoon binnen BC Assen hiervoor is Gertie Kleijn en bij het Drenthe College Albertje Nieuwenhuis.

Wij staan open voor deze nieuwe kansen en verheugen ons op de inzet van de studenten Voor beide partijen verwachten wij dat het een win-win situatie gaat worden. Aan het eind van deze 3 projecten is bcA  in ieder geval wat ervaringen & draaiboeken  rijker en de studenten hebben hun leerdoelen/examenonderdelen hopelijk behaald.

Aan de ene kant kan de student van het DC met 1 van deze projecten zijn/haar opleiding of een deel daarvan afsluiten. Daarnaast doen zij natuurlijk extra praktijkervaring op & leren zij samen te werken met bcA vrijwilligers.

Aan de andere kant krijgt bcA nieuwe verfrissende input, een up to date draaiboek en hopelijk ook extra handen/vrijwilligers bij de uitvoering van deze projecten.

De onderstaande activiteiten worden i.s.m. studenten gedaan:

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.