Nieuwskoppen

bcA basisschool badmintontoernooi 2018 op woensdag 14 maart

Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8? En hou je van een sportieve uitdaging? Geef je dan voor 9 februari op met een vriend/vriendin die ook in groep 5, 6, 7 of 8 zit voor het bcAssen-Poiesz badminton toernooi op woensdag 14 maart van 14.30-17.30.

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarbij je moet aangeven:

  • voor- en achternamen (van jou en van jou vriend/vriendin)
  • jongens of meisjesdubbel
  • schoolnaam

Badminton Combinatie Assen organiseert samen met student Nadine van Klinken van het Drenthe College dit schoolbadmintontoernooi voor alle basisscholen. Het toernooi vindt plaats op woensdag 14 maart van 14.30 tot 17.00 uur in de Pittelohal; Wethouder Bergenweg 2B in Assen. Het belooft wederom een gezellig spektakel te worden.
Gelukkig is badminton een binnensport die onafhankelijk van de weergoden beoefend kan worden. Dus weer of geen weer, het gaat in ieder geval door!
Er wordt gespeeld in de klasse jongens- en meisjesdubbel. Een team bestaat uit 2 jongens of 2 meisjes en mogen qua leeftijd gemixt zijn. Deelname is 2 euro per team (1 euro per persoon). Dit kan op de dag zelf voldaan worden in de sporthal. Voor rackets en shuttles wordt gezorgd.

Deelnemende scholen die dat wensen kunnen een badminton clinic aanvragen d.m.v. een mailtje naar bovenstaand email adres met daarin het aantal kinderen, dag en tijd van sportuur op school. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een datum vast te leggen. Heeft u nog vragen over dit toernooi dan kunt ons altijd even mailen.

bcassen poiesz badmintontoernooi2018

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.