Nieuwskoppen

Wedstrijdverslag J1 tegen Zuidhorn J2 op 14-01-2018

14-01-2018, 10.00 uur in de Pittelohal. Al veel mensen en gezellig druk. Een thuiswedstrijd voor J1 tegen Zuidhorn J2 en wat voor één; het begon gelijk goed. Nick en invaller Jochem deden het super en maakten er gelijk een 3 setter van. Het was spanning alom; veel afwisseling in het spel en leuke rally's. Maar met 10-21, 21-19 en 13-21 ging deze wedstrijd helaas verloren. Ook Emma en Bianca kregen pittige tegenstand voor hun kiezen en verloren beide sets.
Norah speelde in haar wedstrijd heel goed. Ze kwam wat moeilijk op gang en de eerste set ging verloren, maar in de 2e set wist ze heel veel goed te raken en plaatsen en maakte ze het haar tegenstandster behoorlijk moeilijk. Zowel voor- als achterin kon ze zich prima redden. Uiteindelijk ging ook deze set met 17-21 naar de tegenstander maar niet zonder slag of stoot.
Vervolgens speelde Milan zijn wedstrijd. En hij kon ze ook zeker goed raken. Natuurlijk ging er wel eens wat mis, maar de gretige Milan verloor met slechts 13-21 en 15-21. Maar hij heeft zeker z'n mannetje gestaan!
Jammer genoeg kreeg Bianca geen kansen in het enkelspel en verloor de partij; haar tegenstandster was ook een kop groter en kon er op los smashen. Hier had Bianca nog geen antwoord op. De enkel van Jochem, die normaal gesproken geen competitie speelt, ging met 11-21 en 7-21 verloren maar hij kon zich prima weren, maar winst was te hoog gegrepen. Wel wist hij nog behoorlijk wat tegenpunten te scoren. Chapeau voor hem!
Als laatste stonden de gemengde dubbels op het programma. Norah & Milan en Emma & Nick hadden hier een flinke kluif aan. De tegenstanders waren gewoon sterker. Ze gaven allebei prima tegenstand, maar beide partijen gingen verloren.
Van de zijlijn hebben we weer prima partijen gezien. Natuurlijk is verliezen niet leuk, maar goed gespeeld hebben verzacht de pijn. En ze hebben zeker goed gespeeld! Op naar de volgende wedstrijd!

IMG-20180121-WA0000 - klein

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.