Nieuwskoppen

Competitie spelen seizoen 2018-2019 opgeven voor 23 maart!

Wil jij ook competitiespelen in het komende seizoen 2018-2019? Je kunt je opgeven tot 23 maart

De huidige competitieperiode is bijna ten einde voor de meeste teams.
Voor ons nieuwe competitieseizoen 2018-2019 beginnen de voorbereidingen weer eind maart.

 1. Jeugdbeginners: Zaterdag/Zondag beginnerscompetitie in 2 verschillende speelklassen zijn voor de jeugdleden tot 16 jaar (peildatum 31 augustus 2018). Deze competitie begint meestal aan het einde van de herfstvakantie en loopt door t/m januari 2019.
  • De 5de klasse is bedoeld voor korter dan 1 jaar lid.
  • De 4de klasse is bedoeld voor tussen de 1 en 2 jaar lid zijn.

 2. Mannencompetitie: Voor de senior mannen is er van november 2018 t/m maart 2019 een doordeweekse mannencompetitie.

 3. Regionale competitie Noord:
  • Doordeweekse senioren competitie (DDW) van september 2018 t/m maart 2019.
  • Zaterdag/Zondag competitie (ZZ) voor de senioren & jeugd van september 2018 t/m januari 2019 met een eventuele uitloop in februari.

Iedereen, jeugd- en seniorenleden, die komend seizoen competitie wil spelen kan zich vanaf nu weer opgeven bij de Technische Commissie (TC) d.m.v. een mailtje met naam, geboortedatum, gewenste competitievorm, voorkeur teamleden naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dit kan tot 23 maart!
Ook als je dit jaar al competitie speelde, moet je opnieuw doorgeven d.m.v. een mailtje dat je komend jaar ook weer mee wil doen.

Opgeven kan ook via Jeugd inschrijfformulier 2018-2019 of Senioren inschrijfformulier 2018-2019. De ingevulde formulieren graag mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

NB: Alle jeugd voor de regio competitie moet zich uiterlijk half april al hebben aangemeld want hun teams moeten al voor 1 mei 2018 in de goede samenstelling worden doorgegeven aan de bond. Dan hebben de tc-leden samen met de trainers nog 2 weken de tijd om die samenstelling vast te zetten. Voor de beginnerscompetitie kan dat ook nog in de 1ste 2 weken van het nieuwe seizoen.

Meer algemene informatie over de competities is ook terug te vinden in Senioren competitie informatie en Jeugd competitie informatie.

Wil je meer informatie over een competitievorm of heb je nog andere vragen stuur dan gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vergeet je bovenal niet op te geven vóór 23 maart 2018.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.