Nieuwskoppen

Sportkanjers Chananja en Nick

Woensdag 7 maart was een bijzondere dag voor Chananja Hamar de la Brethonière en Nick Vierkant. Zij waren beide, met andere kinderen uit de gemeente Assen, uitgeloot voor ' Sportkanjer 2017'. Sportkanjers Chananja en Nick - 2 2018 sportkanjers 7Sportkanjers zijn kinderen uit de gemeente Assen, tot maximaal 13 jaar, die een knappe sportprestatie hebben neergezet in het afgelopen seizoen (2016-2017). 
Chananja en Nick worden beide gehinderd door een ziekte, resp. diabetes en astma, maar spelen desondanks toch mee in de jeugdcompetitie en zetten daar hun beste beentje voor.
We werden ontvangen in een zaal in de Bonte Wever waar alle Sportkanjers een mooi shirt kregen en wat te drinken. Daarna werden we naar een grote zaal gebracht waar de Sportkanjers hun certificaat uitgereikt kregen door wethouder Smit. In groepjes werden ze naar voren gehaald en de wethouder had voor iedereen een certificaat en een praatje. Na afloop kon er worden gezwommen door de sportkanjers.
Chananja en Nick zijn nu echte sportkanjers en mogen daar reuzentrots op zijn. Een goede stimulans om zo door te blijven gaan!

Sportkanjers Chananja en Nick - 1 2018 sportkanjers 10

Sportkanjers Chananja en Nick - 3 2018 sportkanjers 12

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.