Nieuwskoppen

Uitreiking Jumbo Cheque van 532 euro!

Wilbert van Hofslot & Gertie Kleijn van BC Assen (bcA) mochten 14 april een fantastische mooi bedrag in ontvangst nemen bij de Jumbo Veemarkt uit handen van de filiaalleiders van de 4 Jumbo's in Assen: Jan Ploeger, Jeroen Strijker, Albert de Jong en Arjan Bouwhuis.

Dank jullie wel Jumbo voor deze mooie actie en de bijbehorende cheque.

Jumbo met Gertie 532 euro gespaard

Onze 5317 punten bleken goed te zijn voor: 532,-- euro. Voor dit bedrag mogen we binnenkort badmintonmaterialen uitzoeken in de webshop. Uiteraard laten wij op een later tijdstip nog weten wat wij ervoor hebben aangeschaft.

Zonder alle hulp van leden, familieleden, vrienden, kennissen en andere mensen binnen en buiten Assen die Badminton Combinatie Assen een warm hart toedragen was dit niet gelukt. Iedereen nogmaals ontzettend bedankt voor de hulp bij deze actie: voor het boodschappen doen, het doneren van punten, het ophalen en/of invoeren van punten. Een speciaal bedankje voor iedereen die geholpen heeft om codes voor de deadline in te voeren via de telefoon app of handmatig.

Wilbert en Gertie met 532 euro van de Jumbo

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.