Nieuwskoppen

Uitreiking Poiesz Cheque van 901 euro!

De Jeugd Sponsor Actie was een groot succes voor onze vereniging. Jeugdlid Daniek en seniorleden Els en Gertie mochten aan het eind van een grandioos jeugd Sponsor Gala met optredens van Vinchenzo, Tim Douwsma en O"G3NE in de Expohal te Leeuwarden een cheque ophalen t.b.v. jeugdactiviteiten ter waarde van 901 euro!

poieszcheque 2018 cr

Wat een fantastisch mooi bedrag. Hartelijk dank aan de Poiesz!

Gaaf dat wij aan deze actie mochten meedoen! Ook hartelijk dank aan al onze leden, hun familieleden, vrienden, kennissen en klanten van Poiesz Pittelo Assen die voor Badminton Combinatie Assen Sponsormunten hebben gespaard en in onze spaarkoker in Filiaal Pittelo hebben gedoneerd. En nog een extra bedankje voor jeugdleden Nick, Christian, Sofie, Tygo, Daniek en ouders/seniorleden Richard, Els, Ellen, Jakob, Menno & Gertie voor het versieren van de Poiesz, de inzet tijdens de winkeldag en het opruimen in de Poiesz.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.