Nieuwskoppen

Badminton clinics tijdens de sportweek Kloosterveen

Jeugdbadminton clinics goed bezocht tijdens de Sportweek van Kloosterveen

De meivakantie, voor velen een rustige week om op uit te gaan, maar voor de (actieve) thuisblijvers is er de Sportweek in Kloosterveen. De hele week verzorgde het Sportteam verschillende activiteiten waaronder veel sportclinics in samenwerking met de Asser verenigingen. Op vrijdagmiddag waren wij van BC Assen ook present in de persoon van Erwin om een clinic te verzorgen. Van te voren was het aantal deelnemers nog niet bekend, maar het werd een druk bezochte middag (misschien wel door ons of door de tevens geplande stormbaan?). Het middagprogramma stond open voor alle basisschoolleerlingen en was onderverdeeld in groep 3/4 (55 kinderen) groep 5/6 (40 kinderen) en groep 7/8 (22 kinderen). Mede dankzij de paar extra handen van het Sportteam viel dit net te verhapstukken in de kleine gymzaal. In ieder geval zijn er weer veel kinderen in aanraking gekomen met onze sport.

En voor de jeugd die de smaak van het badmintonnen te pakken heeft gekregen: Kom gerust een keer mee badmintonnen in sporthal de Kloosterveste. Na de zomervakantie (op 5 september) beginnen wij weer op de woensdagavonden van 18.30-19.30 uur.

sportweekmei 2018 IMG-20180504-WA0001

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.