Nieuwskoppen

Vrijwilligersuitje 2018

Vrijdag 1 juni was het zover... het vrijwilligersuitje van bcA. Bowlen en een borrel staan op het programma. Met een groep van 12 + 1 (Henkjan als fanatieke supporter) barst de strijd om de hoofdprijs los. En de hoofdprijs is: het schrijven van dit stukje.

Verdeeld over 3 banen wordt er fanatiek gebowld. Bij de ene met iets meer succes dan bij de andere. Geregeld klinkt er veel gejuich, maar ook af en toe wat gemopper. Dit allemaal onder het genot van nootjes en een drankje.
Er wordt niet alleen enthousiast gestreden om de eerste plaats... maar ook heel fanatiek om de laatste plaats. Ik zal geen namen noemen, maar hij was erg trots op zichzelf.

Na een uur zweten en zwoegen zit onze tijd erop. We gaan nog even napraten. Het bittergarnituur komt op tafel en er Vrijwilligersuitjewordtgespeculeerd over wie de winnaar zal zijn. Degene met het hoogste puntenaantal in een ronde wint.

De uitslag:

3e plaats: Erwin (111 punten)
2e plaats: Thom (116 punten)
1e plaats: Ilse (123 punten)

Ik kijk terug op een heel gezellig, fanatiek en sportief vrijwilligersuitje. Zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk gaan we met ons allen door voor een mooi, nieuw badmintonseizoen. Eerst allemaal genieten van een welverdiende vakantie of toch nog bij ‘de zomer door’.

Groetjes,
Ilse

 

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.