Nieuwskoppen

Vrijwilligers bedankt!

Onze badmintonvereniging kan niet zonder en wij prijzen ons dan ook gelukkig dat komend seizoen veel vrijwilligers zich bereid hebben verklaard zich weer voor één jaar of langer belangeloos in te zetten voor bcA. Binnen het bestuur, een commissie, als algemene vrijwilliger voor hand- en spandiensten enz. Natuurlijk weten alle vrijwilligers dat hun inzet gewaardeerd wordt maar het mag best nog eens extra vermeld worden.

Na een Algemene Leden Vergadering en aan het eind van het speelseizoen moeten wij helaas ook wel eens afscheid nemen van bevlogen vrijwilligers. Sommige een paar jaar actief en sommigen al zo lang dat het niet meer op 1 hand (en ook niet op twee handen) te tellen is. Namens bestuur en leden is hun een presentje aangeboden als kleine blijk van waardering voor hun tomeloze inzet.

  • Lennart van der Veen. Wij bedanken hem voor zijn inzet binnen het bestuur en als voorzitter en wensen hem heel veel succes toe met zijn nieuwe 4de Divisie team bij BC Drachten.
  • Wil van der Linden. Wij bedanken hem voor de vele jaren achter de schermen voor het beheren van de ledenadministratie.
  • Margreet Boven-Mulderij. Wij bedanken haar voor haar inzet binnen het bestuur en als secretaris en zijn blij dat zij de ledenadministratie heeft overgenomen van Wil.
  • Joke Scholten. Wij bedanken haar voor haar inzet binnen de PR-commissie als websitebeheerder en nieuwsbriefredacteur en wensen haar veel plezier bij de invulling van haar vrije tijd.
  • Aize van der Wouden. Wij bedanken hem voor zijn inzet als trainer en wensen hem veel succes bij zijn verdere loopbaan.
  • Pieter Sopacua. Wij bedanken hem voor zijn inzet als trainer en invaltrainer en wensen hem veel plezier bij de invulling van zijn vrije tijd en nog heel veel badmintonplezier bij “De grijze muizen”.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.