Nieuwskoppen

De Grote Clubactie 2018

Ook bcA doet dit jaar weer mee aan De Grote Clubactie vanaf 15 september 2018 tot en met 21 november 2018. Spaar mee voor een bcA familiedag!

Vorig jaar heeft bcA voor het eerst sinds een aantal jaar meegedaan met de Grote Club Actie. Deze actie heeft ons in januariclubactie b56b5756692aa7f6d9ef0eaa06e2afa7 2018 een cheque van 532,- euro opgeleverd ten behoeve van een familiedag. Omdat er nog geen echte familiedag georganiseerd is afgelopen seizoen i.v.m. gebrek aan tijd en vrijwilligers, staat dit bedrag nog grotendeels op de rekening, gereserveerd voor een familiedag. Hiervan is een minimaal bedrag tijdens de seizoensafsluiting gebruikt voor de versnaperingen tussendoor en de lotenboekjes van 2017 en van het komende seizoen zijn hiervan betaald (2 x €7,50 voor 100 verkoopboekjes). Er zit dus nog ruim € 500,- in het familiedagpotje. Het bedrag dat wij dit jaar met de Grote Clubactie verdienen, tellen we hierbij op. Hopelijk gaat de familiedag dan wel door. Anders zal het bedrag besteed worden aan al bestaande activiteiten. Een en ander hangt natuurlijk af van voldoende vrijwilligers. Biedt daarom nu alvast jouw medewerking aan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen wij zo snel mogelijk een dag gaan reserveren hiervoor. Natuurlijk kun jij ook alvast ideeën over de invulling / gewenste maand doorgeven op dezelfde mail.

Wij hopen ook dit jaar op jullie hulp om deze actie tot een groot succes te maken.

Op welke manieren kan jij allemaal helpen vanaf 15 september 2018?

  • Actief met een lotenboekje* langs familieleden, buren, kennissen, collega’s, leraren gaan. 
  • Zelf 1 of meer loten aanschaffen via de online link.
  • De online link (die vanaf 15-9-2018 in de lucht is) doormailen naar jouw familieleden, vrienden en/of kennissen met de vraag of zij misschien een lot willen aanschaffen voor jouw sportvereniging.
  • De onlinelink op onze Facebook pagina delen onder jouw vrienden/kennissen/volgers of public delen.

*) Boekjes worden uitgedeeld op de speellocatie. Diegene die 1 of meer loten koopt, vult daarvoor het gewenste aantal loten op 1 lotformulier in, samen met zijn/haar volledige IBAN banknummer. Controleer altijd even of het adres en het banknummer volledig zijn ingevuld. De lotnummers komen t.z.t. op het bankafschrift te staan, zowel bij deurverkoop als bij online verkoop. NB: Niemand hoeft met contant geld op zak de straat over. De verkochte loten worden per automatische incasso geïnd.

Het is natuurlijk prachtig als lukt om het hele boekje met 20 lotformulieren vol te krijgen maar als dat niet lukt, is dat geen enkel probleem. Zodra jij klaar bent met lotenverkoop, lever je het boekje zo snel mogelijk in bij diegene waar jij het boekje van gekregen hebt, zodat deze de informatie kan invoeren. Daarna is de lotenverkoop pas bevestigd.

De Grote Clubactie vanaf 15 september 2018 tot en met 21 november 2018

 

Vorig jaar heeft bcA voor het eerst sinds een aantal jaar meegedaan met de Grote Club Actie. Deze actie heeft ons in januari 2018 een cheque van 532,-- euro opgeleverd ten behoeve van een familiedag. Omdat er nog geen echte familiedag georganiseerd is afgelopen seizoen i.v.m. gebrek aan tijd en vrijwilligers, staat dit bedrag nog grotendeels op de rekening, gereserveerd voor een familiedag. Hiervan is een minimaal bedrag tijdens de seizoensafsluiting gebruikt voor de versnaperingen tussendoor en de lotenboekjes van 2017 en van het komende seizoen zijn hiervan betaald (2 x €7,50 voor 100 verkoopboekjes). Er zit dus nog ruim € 500,- in het familiedagpotje. Het bedrag dat wij dit jaar met de Grote Clubactie verdienen, tellen we hierbij op. Hopelijk gaat de familiedag dan wel door. Anders zal het bedrag besteed worden aan al bestaande activiteiten. Een en ander hangt natuurlijk af van voldoende vrijwilligers. Biedt daarom nu alvast jouw medewerking aan via de mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen wij zo snel mogelijk een dag gaan reserveren hiervoor. Natuurlijk kun jij ook alvast ideeën over de invulling / gewenste maand doorgeven op dezelfde mail.

 

Wij hopen ook dit jaar op jullie hulp om deze actie tot een groot succes te maken. Op welke manieren kan jij allemaal helpen vanaf 15 september 2018?

  • Actief met een lotenboekje(*) langs familieleden, buren, kennissen, collega’s, leraren gaan
  • Zelf 1 of meer loten aanschaffen via de online link
  • De online link (die vanaf 15-9-2018 in de lucht is) doormailen naar jouw familieleden, vrienden en/of kennissen met de vraag of zij misschien een lot willen aanschaffen voor jouw sportvereniging
  • De onlinelink op onze Facebook pagina delen onder jouw vrienden/kennissen/volgers of public delen.

 

(*) Boekjes worden uitgedeeld op de speellocatie. Diegene die 1 of meer loten koopt, vult daarvoor het gewenste aantal loten op 1 lotformulier in, samen met zijn/haar volledige IBAN banknummer. Controleer altijd even of het adres en het banknummer volledig zijn ingevuld. De lotnummers komen t.z.t. op het bankafschrift te staan, zowel bij deurverkoop als bij online verkoop. NB: Niemand hoeft met contant geld op zak de straat over. De verkochte loten worden per automatische incasso geïnd.

 

Het is natuurlijk prachtig als lukt om het hele boekje met 20 lotformulieren vol te krijgen maar als dat niet lukt, is dat geen enkel probleem. Zodra jij klaar bent met lotenverkoop, lever je het boekje zo snel mogelijk in bij diegene waar jij het boekje van gekregen hebt, zodat deze de informatie kan invoeren. Daarna is de lotenverkoop pas bevestigd.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.