Nieuwskoppen

Wat is er met de cheque van de actie "Jumbo Sparen voor je Sportvereniging" gedaan?

In februari en maart van 2018 hebben jullie samen met familieleden fanatiek boodschappen gedaan bij de Jumbo’s in Assen om voor onze vereniging een mooi bedrag bijeen te sparen voor nieuwe materialen in de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging Actie. Met als resultaat een prachtig eindbedrag van € 532,-- 

DSC 2300

De cheque mochten wij besteden aan sportproducten bij Muta Sport. Op 20 juli plaatsten wij vol spanning onze bestelling en begin oktober kwam ons pakket binnen. Er moest nog even snel wat omgeruild worden omdat de rackets in de verkeerde maat geleverd waren maar vanaf half oktober was de bestelling compleet. 8 kortere badmintonrackets( 4 voor de Kloosterveste jeugd en 4 voor de Timp jeugd) en 20 kokers Mavis 600 + 4 kokers Mavis 300 shuttles voor alle senior locaties. Dat is toch een prachtig beloning voor de BC Assen dankzij jullie inspanningen. Wij hopen dat deze actie ook in 2019 doorgaat en dat jullie dan ook dan weer meesparen voor ons.
Jumbo Veemarkt, Jumbo Nobellaan, Jumbo Citadel Kroonwerk en Jumbo Kleuvenstee, dank jullie wel namens bestuur en leden van bc Assen. Doordat wij op deze manier materialen kunnen aanschaffen, blijft er budget over voor andere dingen en kunnen wij de sport betaalbaar houden voor onze leden.

IMG-20181014-WA0000

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.