Nieuwskoppen

Wedstrijdverslag BCA J1 7 oktober 2018

7 10 2018 norah bianca IMG-20181010-WA0001BCA J1 mocht zondag 7 oktober aantreden tegen J3 van de Racketeers uit Emmen. De dag ervoor hadden we nog even de stand bekeken en zij stonden slechts 1 plaatsje boven ons met weinig punten verschil. Hier lagen mogelijkheden…

Nick en Jochem begonnen gelijktijdig met Bianca en Norah aan hun dubbel. Helaas voor Bianca en Norah ging deze partij verloren. Nick en Jochem maakten er een spannende pot van met veel mooie rally’s. Met 22-20 en 21-19 trokken ze aan het langste eind en de eerste winst was binnen!

Vervolgens mochten Milan en Bianca aantreden. Milan trof de verkeerde tegenstander, maar desondanks speelde hij een prima partij. 15-21 en 13-21 waren de setstanden, dus goed gedaan. Bianca kampte met een knieblessure en kon niet vrijuit spelen. Ze gaf niet op, maar kon weinig tegenpartij bieden. Chapeau voor je doorzettingsvermogen!

Hierna waren Norah en Nick met hun enkels aan de beurt. Norah wist het flink spannend te maken: 21-9, 19-21 en 21-17, maar ze had haar partij gewonnen! Nick heeft wel veel gezweet, maar had het niet erg moeilijk in zijn wedstrijd: 21-13 en 21-8. Weer een partij gewonnen.....

Hierna volgden de gemengde dubbels nog. Norah en Milan speelden goed en er had meer in gezeten. Maar met 15-21 en 14-21 verloren ze. Bianca en Jochem hadden een moeilijke partij, getuige de setstanden 8-21 en 9-21. De smashes vlogen hun om de oren! Jammer, maar volgende keer beter.
Net geen winst, maar een einduitslag van 3-5 is mooi.
Dankjewel Jochem voor het invallen! En vanaf hier: Christian, veel beterschap; het team mist je!

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.