Nieuwskoppen

Nieuwjaars mix-toernooi

Op donderdag 10 januari 2019 wordt er weer het jaarlijkse nieuwjaars mix-toernooi georganiseerd. Er worden gemengdubbels gespeeld in poules. Er zal gespeeld worden in Sporthal Pittelo, aanvang 19:45

Je kunt je opgeven in de 3 volgende categorie├źn:
A Recreanten 1e en 2e jaars
B Gevorderde recreanten
C Wedstrijdspelers

Je kan je opgave sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 24 december 2018. Vermeld hierbij je eigen naam, naam van je partner, de categorie waarin je mee wilt doen en jullie e-mail adressen.

Heb je geen partner kunnen vinden? Vermeld dan, i.p.v. de naam van je partner, PW (Partner Wanted). Er zal dan getracht worden een partner voor jou te vinden.
Mocht er ruimte zijn in het schema en er voldoende personen over zijn dan zal er een (heren/dames)dubbel poule gevormd worden. Het heeft dus altijd zin om je in te schrijven als je mee wilt doen!!

We spelen dit jaar weer volgens hetzelfde systeem als de voorbije jaren zodat we om 22:00 klaar zullen zijn, en vervolgens de prijsuitreiking met de gebruikelijke bitterballen kunnen doen.

Marco Holtrop

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.