Nieuwskoppen

Opgave interne ladder competitie senioren

De afgelopen 2 jaar hebben Frits & Rudi geprobeerd een laddercompetitie over meerdere hallen op te zetten. De animo voor het meedoen aan deze competitie was wisselend. Het grootste probleem was het vinden van een goed platform. Helaas hebben zij moeten constateren dat dit niet is gelukt.

Dit seizoen willen zij een interne recreanten competitie op zetten voor de single en dubbel. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen dames en heren omdat gebleken is dat er een aantal enthousiaste dames zijn maar niet voldoende voor een aparte competitie. Het zelfde geld voor de mix. Opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, Email, telefoonnummer en evt. speelpartner voor de dubbel/mix, uiterlijk 31 december!

Hieronder een aantal uitgangspunten voor de competitie.
• Iedereen die niet meedoet in de reguliere competitie mag meedoen.
• Afhankelijk van de opgaven, worden er een aantal poules gemaakt zodat je tussen de 3 en 6 wedstrijden speelt.
• Bij meerdere poules worden er daarna finale wedstrijden gepland.
• Poul indeling gaat doormiddel van loting. Hierbij wordt er geen rekening gehouden met het niveau van de spelers.
• Na de opgave termijn wordt er een schema van wedstrijden gedeeld met de deelnemers.
• Na een gespeelde wedstrijd wordt de uitslag gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
• Frits & Rudi zullen de uitslagen verwerken en eens per maand een stand doormailen of aanbieden voor de website.
• Deelnemers geven doormiddel van opgave toestemming om hun contact gegevens (tel nr en/of mail adres) te delen met andere competitie spelers zodat ze een afspraak kunnen maken.
• De eerste naam vermeld op de wedstrijdlijst speelt in de thuishal, als deelnemers onderling overeenkomen in een andere hal te spelen is dit geen bezwaar.
• Het bestuur overlegt met de trainers van de hallen dat er 1 baan beschikbaar is voor het spelen van een wedstrijd voor de competitie.

 

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.