Nieuwskoppen

BC Assen 4,6,8 toernooi 23 maart 2019

Andermaal organiseert onze eigen toernooicommissie het BC Assen 4,6,8 toernooi. Dit jaar alweer voor de 7de keer, maar nog steeds met evenveel enthousiasme. Kort gezegd is het BC Assen 4,6,8 toernooi  een toernooi dat deel uit maakt van het Senioren Circuit Noord, waarbij deelnemers vanuit de hele regio (en daarbuiten) op allerlei niveaus de strijd met elkaar aan gaan. Natuurlijk organiseren we het toernooi ook voor jullie, onze leden. De meeste gevorderde recreanten kunnen gerust mee doen in de laagste categorie: de 8.

Maar schrik niet ook als je het gewoon leuk vindt om zo’n dag mee te maken, een paar partijen te spelen (de dubbels worden zoveel mogelijk in poules gespeeld) en een gezellig dag wilt hebben dan ben je ook van harte uitgenodigd om deel te nemen. Meer informatie over inschrijven, onderdelen en andere informatie volgt begin januari op www.bcassen.nl , maar houdt 23 maart alvast vrij in je agenda!

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.