Nieuwskoppen

Alescon (wordt) bedankt!

Op donderdag 13 december 2018 zijn medewerkers van Alescon in het zonnetje gezet!

Leden van Badminton Combinatie Assen (bcA) hebben in hun thuiswedstrijdhal in Pittelo hun horecatoppers van Alescon: Jasper de Bot, Claudia Bielderman, Sanne Teering, Jeffrey Ham, Roelof Buss in het zonnetje gezet met hulp van Asser wethouder Roald Leemrijse.

Ineke Heijting 2018 - Alescon bedankt c

De wethouder reikte de oorkonden en medailles uit aan de medewerkers en sprak lovende woorden over de inzet en toewijding van het personeel van Alescon. Daarnaast kregen ook de beheerders: Dennis van Hezik, Ricard Sopacua, Romeo Hospes, Grietje Lunshof-Drenthe en superviser Jan Schuil uit handen van de Wethouder een oorkonde namens BC Assen. Karin de Vries, bedrijfsmanager van Alescon en Kees van Dijken van de sponsorcommissie van BCA, volgden zijn voorbeeld en spraken daarnaast de hoop uit dat er ook voor de andere medewerkers weer een passende baan gevonden zou worden. Het beheer van deze sporthallen is naar een andere partij gegaan en (nog) niet alle medewerkers hebben een andere baan of zijn overgenomen.

Met dit zonnige afscheid wilde de vereniging hun bijzondere dank uitdrukken voor de jarenlange goede samenwerking tussen de badmintonvereniging en medewerkers Alescon en de fijne gezellige tijd die zij daarmee in de sportkantines hebben gefaciliteerd. BC Assen zal hun missen!

Henk & Erik Smit van de redactie van Assen Stad en Ineke Heijting & Robbert Willemsen en natuurlijk onze eigen PR man Wilbert van Hofslot zorgden voor 2 prachtige artikelen op de digitale krant van Assen Stad.nl en Asser courant.nl.
https://www.assenstad.nl/assen/4514-medewerkers-alescon-in-het-zonnetje-gezet
https://www.assercourant.nl/achtergrond/562344/bc-assen-neemt-in-pittelohal-met-waardering-afscheid-van-alescon-medewerkers-zij-verdienen-dat.html

Mede dankzij de sponsoring van AH kloosterveste, Alescon, de Gemeente sport & facilitair was er een ruime variatie in lekkernijen en drankjes waardoor het gezellig en smakelijk vertoeven was in de sporthal. Onze dank daarvoor naar iedereen.

Wilbert van Hofslot 2018 - Alescon bedankt

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.