Nieuwskoppen

Poiesz Jeugd Sponsor Actie weken

Tot en met zondag 7 april staat onze BC Assen munten spaarkoker weer klaar in het Poiesz Filiaal Pittelo aan de Maasstraat 78 in Assen.
Poiesz
Natuurlijk gaan al onze leden weer massaal inkopen, zie de weekfolder via: https://www.poiesz-supermarkten.nl/reclamefolder voor al de andere aanbiedingen.

Zaterdag 16 maart...

...mogen wij van 10.00-15.00 uur in “ons Poiesz filiaal” het super product promoten en PR voor onze vereniging maken. Maandag 11 maart mogen wij daarvoor de winkel alvast omtoveren tot BC Assen speelveld zodat iedere klant weet dat wij er die zaterdag staan. Wil jij helpen hierbij en ook 1 of 2 uur helpen? Geef je op bij Wilbert of Gertie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Jeugd mag de inzeturen af laten tekenen als MAS uren.

In elke Poiesz winkel ontvang je Jeugd Sponsor Munten bij de boodschappen maar als je voor BC Assen spaart kun je deze alleen inleveren in het filiaal in Pittelo of anders meenemen naar de training. Op elke speellocatie staat een inleverkoker hiervoor.

Poiesz actieweken

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.