Nieuwskoppen

Jeugd starters competitie

Dit speelseizoen is het niet gelukt om voldoende aanmeldingen te krijgen om startersteams bij de Badminton Regio Noord aan te melden namens BC Assen. De Technische Commissie (TC) hoopt dat er oktober 2019 wel genoeg aanmeldingen zijn om weer deel te nemen aan de starterscompetitie.

Rond april 2019 moet de TC de jeugdteams al opgeven voor de regio Competitie Noord 2019-2020. Voor de jeugd starters competitie is dat half oktober 2019.

Om alvast spelenderwijs ervaring op te doen met wedstrijdjes spelen is het altijd leuk om eens mee te doen met een DUC Toernooi. DUC staat voor Dorpen Uitwisseling Circuit. Zie voor meer informatie over de verschillende jeugdtoernooien hier op onze website (informatie). Een overzicht van wanneer externe toernooien zijn, is hier op onze website (externe toernooien) te vinden (geen compleet overzicht, maar een overzicht van bij ons bekende toernooien).  

Meer informatie over DUC toernooi is o.a. hier bij de meppelermeppers te vinden.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.