bcA clubkampioenschappen

Zaterdag 29 februari 2020 organiseren wij de Clubkampioenschappen voor de jeugd en de senioren en een ouder-kind toernooi.
Het ouder-kind toernooi en de jeugdwedstrijden vinden, net als vorig jaar voornamelijk in de ochtend plaats. De seniorwedstrijden starten waarschijnlijk rond het middaguur. Een en ander hangt uiteraard af van de hoeveelheid aanmeldingen.

Aanmelden kan...

...zowel voor de enkel, de dubbel als de mix. Geef aan of je Beginner (B), Gevorderd (G) , Zeer Gevorderd (ZG) of Competitiespeler (C) bent en vermeld ook de naam van je speelpartner in de dubbel/mix of PW (Partner Wanted).

Opgeven kan t/m 15 februari zowel per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of handmatig op de inschrijflijst bij Kees (Pittelo? / Timp), Heidi (Peelo), Gertie (Pittelo / Kloosterveste).

 

 

 

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.