bcA clubkampioenschappen

Zaterdag 29 februari 2020 organiseren wij de Clubkampioenschappen voor de jeugd en de senioren en een ouder-kind toernooi in De Timp.
Het ouder-kind toernooi en de jeugdwedstrijden vinden, net als vorig jaar voornamelijk in de ochtend plaats. De seniorwedstrijden starten waarschijnlijk rond het middaguur. Een en ander hangt uiteraard af van de hoeveelheid aanmeldingen.

Aanmelden kan...

...voor de clubkampioenschappen (zowel jeugd als senioren); geef dan aan:

  • voor de enkel, de dubbel als de mix gemend dubbel.
  • of je Beginner (B), Gevorderd (G) , Zeer Gevorderd (ZG) of Competitiespeler (C) bent.
  • de naam van je speelpartner in de dubbel en/of mix of PW (Partner Wanted) als je wel wilt spelen, maar geen speelpartner hebt.
  • of je wel of niet mee wilt uit eten na de kampioenschappen*
  • per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of handmatig op de inschrijflijst bij Kees (Pittelo? / Timp), Heidi (Peelo), Gertie (Pittelo / Kloosterveste) voor 16 februari.

...voor ouder-kind toernooi; geef dan aan:

  • naam van kind en ouder.
  • per mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor 16 februari.

*) Na de clubkampioenschappen organiseren we een etentje bij JenJ om 18:30. Partners/gezinsleden mogen ook mee als ze willen. Er kunnen maximaal 38 mensen mee. Ook leden die niet meedoen met de kampioenschappen zijn van harte welkom. Het eten is op eigen kosten.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.