Colofon

Dit is de officiƫle website van badmintonvereniging Badminton Combinatie Assen (BCA)

PR-commissie

 • Reinau Blikslager
 • Karel van den Bos
 • Wilbert van Hofslot
 • Joke Scholten
 • Thom Schroot

Technische ondersteuning
Jaap Bos (technische ondersteuning en contactpersoon bestuur)

Ontwerp
Voor de opzet en onderhoud van de website wordt gebruik gemaakt van het content management systeem Joomla. Daaraan zijn enkele extenties toegevoegd voor de ondersteuning van specifieke onderdelen zoals het gastenboek, het fotoboek en de kalender. De grafische vormgeving is een combinatie van enkele aangeschafte grafische templates en de creativiteit van enkele leden.

Gebruiksvoorwaarden
De onderstaande gebruiksvoorwaarden gelden voor deze website.

 • Algemeen: deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website www.bcassen.nl. Door gebruik van deze website verbindt men zich ertoe deze gebruiksvoorwaarden na te leven.
 • Eigendom: de teksten, foto's, films, data, databases, software, benamingen, logo's en andere bestanddelen van deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan BC Assen of derden. Het is verboden zonder voorafgaand toestemming van BC Assen de op en via deze website aangeboden informatie op te slaan (anders dan noodzakelijk om de website te kunnen bekijken), te reproduceren, te wijzigen, openbaar te maken, te distribueren of te verzenden, te verkopen of anderszins over te dragen of enige rechten hierop te verlenen aan derden.
 • Aansprakelijkheid: de gegevens op deze site zijn met de grootste zorg samengesteld. Het kan echter voorkomen dat er onjuistheden dan wel typefouten op de site staan. BC Assen, de prcommissie en de redacteuren aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in wat voor vorm dan ook. Fouten kan men melden bij de prcommissie (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Gebruiksregels
De onderstaande gebruiksregels gelden voor deze website.

 • De reactiemogelijkheden op de website van BC Assen zijn bedoeld als een plek waar leden en niet-leden met elkaar kunnen communiceren. Hoewel de berichten regelmatig worden gecontroleerd op misbruik, kan het voorkomen dat er ongepaste berichten op de website staan. Indien men van mening is dat een bericht ongepast is, kan dat gemeld worden bij de prcommissie (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
 • De berichten zijn de meningen van de gebruikers door wie zij geschreven zijn. Zij vertegenwoordigen op geen enkele wijze de mening van BC Assen, de prcommissie of de redacteuren.
 • Voor het plaatsen van een reactie is geen account of login nodig. Er wordt geacht dat de gebruiker bij het plaatsen van een bericht een naam gebruikt waarmee hij/zij in het dagelijks leven ook wordt aangesproken. Benamingen als 'anoniem' of 'fan' worden niet op prijs gesteld, alsmede namen van andere personen.
 • Berichten mogen op geen enkele manier beledigend, discriminerend of op enige andere wijze ongepast zijn. De webcommissie behoudt zich het recht voor om berichten die niet aan de regels voldoen zonder melding aan te passen of te verwijderen.

Contact
Heb je nog algemene vragen over de website dan kunt je contact opnemen via het contactformulier. Voor specifieke vragen over bepaalde onderdelen van de site kan het beste contact opgenomen worden met de betreffende leden van de pr-commissie.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.