Artikelen

Over onze website

In deze 'Uitleg' beantwoorden we enkele vragen. Staat je vraag daar niet tussen dan kun je deze altijd stellen aan de prcommissie (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Waar vind ik welke informatie?
De nieuwe website is onderverdeeld in secties die elk boven in het scherm worden weergegeven in de navigatiebalk. Dit zijn: start, nieuws, badminton, vereniging, senioren, junioren, activiteiten, informatie, inloggen en gastenboek.

Door met de muis over de navigatiebalk te bewegen worden de verschillende onderdelen van een sectie zichtbaar. Deze onderdelen noemen we categoriën. Door nu een categorie te selecteren wordt in de rest van het scherm de daarbij behorende informatie weergegeven. Nu bestaan sommige categoriën nog weer uit sub-categoriën. Hierbij kun je op de informatiepagina van een categorie weer een keuze maken in een sub-categorie, deze worden weergegeven als tabbladen. Terugnavigeren naar een categorie of een sectie gaat eenvoudig via het pad dat direct onder de fotobalk bovenin het scherm staat.

In deze 'Uitleg' beantwoorden we enkele vragen. Staat je vraag daar niet tussen dan kun je deze altijd stellen aan de prcommissie (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

 

Hoe werkt de website?
De website van BC Assen bestaat uit twee onderdelen:

  • Een publiek gedeelte waartoe iedereen toegang heeft.
  • Een gedeelte specifiek voor onze leden.

Wat is het verschil?
Het grote verschil tussen het publieke deel en het specifieke deel zijn op dit moment: leden hebben toegang tot het fotoboek, leden hebben toegang tot specifieke verenigingsdocumenten en kunnen eenvoudig artikelen en weblinks toesturen naar de redactie. Daarnaast ontvangen zij ook automatisch de nieuwsbrief van van vereniging. In een later stadium zullen hier nog andere vormen van interactieve mogelijkheden toegevoegd worden.

Hoe krijgt ik toegang tot het ledengedeelte?
Om het ledengedeelte, waaronder ook het fotoboek in te kunnen zien, moet je wel aangemeld zijn voor het ledengedeelte van de website. Meld je aan via het adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je krijgt dan een gebruikersnaam en wachtwoord toegemaild.

Vervolgens ga je in het menu naar 'Inloggen'. Er verschijnt nu een toegangscodescherm waarin je de via je e-mail ontvangen gebruikersnaam en wachtwoord invoerd. Na het indrukken van aanmelden heb je toegang tot het specifieke deel van de website. Dit kun je controleren door de pagina te verversen en nogmaals te kijken in het menu bij: Activiteiten. Hier moeten nu opties aan toegevoegd zijn, zoals het ‘Fotoboek’.

Hoe moet ik mij afmelden van de website?
Wil je om een of andere reden geen toegang meer hebben tot de het ledengedeelte van de website, dan kun je je via het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. afmelden. Dit adres kan niet gebruikt worden om je af te melden als lid! Leden die zich via de ledenadministratie afmelden als lid via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden automatisch ook verwijderd als geregistreerd lid van de website.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.