Contributies

Bij Badminton Combinatie Assen geldt de contributie per kalenderjaar. Tijdens een Algemene Leden Vergadering (ALV) in het huidige jaar wordt de contributie voor het volgende jaar vastgesteld.

Lidmaatschap contributie 2019 & 2020 (januari 2019 - december 2020)

Soort lid Bedrag per jaar 1ste termijn 2de termijn 3de termijn 4de termijn

Senior competitie klasse I (veren shuttle) € 307,- € 106,- € 67,- € 67,- € 67,-
Senior competitie klasse II (nylon shuttle) € 247,- € 91,- € 52,- € 52,- € 52,-
Senior recreatie overdag € 211,- € 73,- € 46,- € 46,- € 46,-   
Senior recreatie* € 223,- € 76,- € 49,- € 49,- € 49,-
Junior/Jeugd (6 tot 18 jaar)* € 181,- € 56,50 € 41,50 € 41,50 € 41,50

*) Jeugdleden en jongvolwassenen t/m 21 jaar kunnen ook lid bij ons worden met ondersteuning van een Meedoen regeling Gemeente Assen. Zie het kindpakket en het Jeugd Sport Fonds. Aanvragen hiervoor moeten door jongvolwassenen en/of ouders zelf worden gedaan. 

Een introductiekaart kost € 60,-. Een introductiekaart kan éénmalig worden aangeschaft: hiermee kan 10 keer gespeeld/getraind worden, zie hier voor meer informatie over de kaart. Introductiekaarthouders zijn geen lid, hebben geen bondsnummer en zijn niet speelgerechtigd binnen de competitie.

De contributie wordt elk jaar in vier termijnen per automatische incasso geïnd. Dit vindt plaats in de tweede of derde week van januari, april, juli en oktober. Vragen over contributiebetalingen kunnen aan de penningmeester gesteld worden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Badminton Combinatie Assen is aangesloten bij Badminton Bond Nederland (BBN) en draagt voor alle leden bondscontributie af. Deze afdracht is doorberekend in de bovenvermelde jaarcontributie en wordt bij de 1ste termijnbetaling in rekening gebracht. Alle leden hebben hierdoor automatisch een bondsnummer waarmee ze altijd speelgerechtigd zijn voor alle competitievormen en toernooien die BNN aanbiedt en veelal ook voor buitenlandse toernooien.

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je jouw bondsnummer en digitale pas opvragen.

Overige kosten, zoals district- en/of regiotrainingen, reiskosten i.v.m. competitie, toernooideelname etc. komen altijd voor rekening van de leden zelf.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.