Nieuw: de introductiekaart


Wil je een poosje badminton proberen, maar niet direct vastzitten aan een jaarlidmaatschap, dan hebben wij nu de oplossing: de éénmalige introductiekaart:
10 keer badmintonnen voor 60 euro zonder verdere verplichtingen.
Als de Introductiekaarthouder daarna verder wil blijven badmintonnen , dient er een jaarlidmaatschap te worden aangegaan. De aanschaf van een 2de introductiekaart is niet mogelijk. Hieronder staan de voorwaarden om deze aan te kunnen vragen en te kunnen gebruiken.

  1. Een kaarthouder kan slechts 1 keer een introductiekaart aanschaffen en mag de afgelopen 12 maanden geen lid zijn geweest van bcA of al eerder een introductie en/of strippenkaart gehad hebben.
  2. De introductiekaart is strikt persoonlijk en wordt aan kaarthouder toegestuurd.
  3. Aanmelden moet via het inschrijfformulier dat te downloaden is vanaf onze website en kan digitaal worden ingevuld en gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
  4. De kaart is maximaal 12 maanden geldig en kost 60 euro voor 10 keer spelen. Dit bedrag dient per eenmalige automatische incasso te worden voldaan.
  5. De speler mag op meerdere avonden in de week spelen. Per keer spelen kost dit een strip. Dus geen strip per week, maar een strip voor elke keer meespelen. Dit geldt zowel voor reguliere speelavonden/activiteiten als ook voor interne toernooien. (Clubkampioenschappen, Nieuwjaarstoernooi)
  6. De kaart dient voor elke speelavond/activiteit bij de dienstdoende trainer te worden afgetekend.
  7. De kaarthouder heeft geen stemrecht en geen bondsnummer en kan derhalve niet meedoen met de competitie.
  8. Bij fraude door de speler zal het recht op de introductiekaart per direct vervallen.

 

 

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.