Wasbonnen van Niels autowas

Exclusieve actie voor leden: Wasbonnen van Niels autowas!

Niels autowas

Met bijzonder veel genoegen presenteren wij hierbij voor de tweede keer een prachtige actie van onze sponsor Niels Autowas aan onze leden.

Niels Autowas met vestigingen in Kloosterveen en Marsdijk is sponsor van bc Assen. Via Niels Autowas kunnen wij nu een uniek aanbod doen: Tegen zeer aantrekkelijk tarief kunnen wij onze leden een beperkt aantal wasbonnen aanbieden. Het gaat dan om het meest uitgebreide/luxueze programma 1 (diamant) van Niels Autowas.

Om hiervoor in aanmerking te komen hebben we een paar spelregels opgesteld:

  • Prijs per bon 10 euro.
  • Maximaal 3 bonnen per lid.

Interesse? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, speelavond en het aantal gewenste bonnen.
Bij veel aanmeldingen wordt via loting de definitieve toewijzing van de wasbonnen van Niels Autowas bepaald. De leden krijgen bericht en ontvangen de bon(nen) na betaling via de sponsorcommissie.

Mede namens het bestuur en Niels Autowas, de sponsorcommissie: Kees en Jorinde.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.