Aangepast beleid veren shuttles

Het nieuwe beleid betreft de veren shuttles is wellicht niet bij eidereen bekend, maar dat loopt al sinds september 2018. Toen heeft de materiaalcommissie een inventarisatie gedaan onder voormalige veerspelers en veerspelers of ze dit seizoen ook graag met veer willen spelen tegen een extra betaling aangezien er geen competitie meer gespeeld word met veer. De contributie gaat van recreanten naar Senioren COMP 2 klasse, een verschil van €24. De spelers krijgen elk 1 verenkoker per jaar in eigen beheer voor het vrijspelen en tijdens de training op maandagavond worden er veren shuttles ter beschikking gesteld voor de veer betalende leden. Wanneer een speler toch meer veren shuttles wil gebruiken kan hij/zij deze bijkopen tegen de inkoopprijs van €18,50. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.