Zomerbadminton 2019

zomerdoor2019

BC Assen organiseert ook dit jaar weer Zomerbadminton - ook voor niet BC Assen leden - op de donderdagavonden van 20.00-22.00 uur in de Pittelohal.
De kosten bedragen 15 euro per periode.

Periode 1 start op donderdag 6 juni en loopt door t/m donderdag 11 juli met uitzondering van 27 juni i.v.m. TT (= 5 donderdagen).
Periode 2 start op donderdag 18 juli (de 1 ste week van de zomervakantie) en loopt door t/m donderdag 22 augustus (= 6 donderdagen).

Het Zomerbadminton staat open voor iedereen die van badminton houdt. Je hoeft geen lid te zijn van BC Assen om mee te mogen doen. Badmintonners van andere verenigingen en “vrije” badmintonners zijn ook zeer welkom. Opgeven kan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam en de periode(s) die je wil meedoen.
De eerste periode is al in volle gang. De tweede periode gaat zeer waarschijnlijk ook door.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.