Vrijwilligersavond 2018-2019

Met code oranje in het vooruitzicht gingen we vrijwillig op stap ter afsluiting van het seizoen 2018-2019. Hoe anders kan je het ook verwachten van deze groep doorgewinterde vrijwilligers? Zoals algemeen bekend is, is een goede voorbereiding het halve werk. En dus werden de weerberichten goed in de gaten gehouden en de plannen waar nodig aangepast. Menig fietstocht ging niet door, maar in de auto werd door iedereen een prima alternatief gevonden. Zodoende was iedereen nagenoeg droog gearriveerd bij Zalencentrum van Veen in Witten.

Op het programma stond het regionale spel klootschieten. Maar voordat dit kon los barsten brak eerst de hemel nog even open en moesten we ons nog tegoed doen aan een drankje en wat gebak. Omdat wij sneller ons drankje en gebak op hadden dan dat het buiten weer opgeklaard was werd er tot bijna ieders vermaak nog een spelletje gespeeld. En dat we te maken hebben met de meeste fanatieke vrijwilligers kwam duidelijk naar boven. Helaas moest het sneeuwwitte vest van Els dit bekopen met een warme gloed van rode wijn. Gelukkig bleek er sprake van fantastische service bij de locatie, omdat er gelijk een wasmachine werd opgestart om de gemaakte schade meteen weer op te lossen.

Inmiddels was de situatie aanzienlijk verbeterd en bleek code oranje niet meer dan een zomerse regenbui. Erwin, Ilse en Hans vormden samen een team evenals Marco, Gertie en Jaap en Thom, Joyce en Richard complementeerden dit bonte gezelschap. Met hier en daar een paar laarzen aan werd het verkorte klootschiet parcours afgelegd. Elke ruimte werd benut om de kloot het meest voordelige stuk af te laten leggen, maar hier en daar ging ook een plannetje mis. Altijd werd wel door het goed samenwerken van de verschillende teams de kloot teruggevonden en kon door elk team het volledige parcours worden afgelegd. Wat natuurlijk al een prestatie op zich is!

Uiteindelijk bleek dat het team van Erwin, Ilse en Hans de minste (mislukte) pogingen nodig had om het parcours af te leggen. Bij terugkomst bij het zalencentrum stond nog weer een hapje en drankje te wachten op deze sportieve vrijwilligers. En zodoende kon de avond nog goed besproken worden. Als afsluiter bleek het sneeuwwitte vest van Els terug te zijn in haar aloude glorie. En zo kwam alles toch nog goed!

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.