Jeugdcommissie nieuws

We organiseren dit seizoen geen vriend-vriendin toernooien. In plaats daarvan mogen de jeugdleden na de herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie een vriend of vriendin mee nemen om samen mee te trainen met hun groep. Competitiespelers kunnen dit niet tijdens de competitietraining doen maar wel iemand meenemen voor een gewone training (de competitietraining is alleen voor de competitiespelers en de invalspelers bestemd).

Wil je ons helpen bij deze jeugdactiviteiten, stuur Herman Radix en/of Gertie Kleijn dan een mailtje.
Nieuwe commissieleden zijn zeer welkom.

Data om alvast vrij te houden:

  • Dinsdag 15 oktober: Ouder-Kind Piraten Toernooi in de Timp van 18:30-19:30. Voor alle jeugdleden met 1 van hun ouders en alle seniorleden met 1 van hun (klein)kinderen. Opgeven t/m 10 oktober als 2-persoons team met Piraten naam via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
  • Woensdag 4 december: Pepernoten toernooi alle jeugdleden 7 t/m 18 jaar in de Kloosterveste. Opgeven t/m 27 november individueel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.