Open speelweek 2 t/m 8 september

Om iedereen kennis te laten maken met onze badmintonsport organiseren wij wederom een open speelweek. Op alle avonden en op de donderdag ochtend is iedereen welkom om het badmintonnen te komen uitproberen zonder enige verplichting. Neem gezellig een college, buurman/vrouw, vriend/vriendin mee of nodig je hele vriendenkring/schoolklas uit. Oud-leden zijn in deze week ook welkom om een shuttletje mee te komen slaan.

Om de open week tot een succes te maken, hopen wij dat jullie allemaal mee willen helpen door nieuwe mensen op te vangen bij binnenkomst, welkom te heten en wegwijs te maken op de avond door ze voor te stellen aan de trainer, een leenracket te geven indien nodig en wat basis instructie te geven om er een leuke avond van te maken. Vraag na afloop hoe ze het ervaren hebben en nodig ze uit om het de week erop nog eens te komen uitproberen.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.