Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2020

Ook in 2020 mogen wij weer mee doen met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie!

Deze #PoieszJSA 2020 start op maandag 10 februari en duurt t/m zondag 5 april.

Vorig jaar heeft bcA met jullie hulp voor de verzamelde munten een cheque van 883 euro mogen ontvangen...

...tijdens een spetterend jeugd sponsorgala in het WTC Expo in Leeuwarden met optredens van Kraantje Pappie, O’G3ne en Tim Douwsma.
De cheque uitreiking staat volgend jaar gepland op vrijdag 17 april. Welke artiesten er optreden is nog niet bekend. 

Zaterdag 4 april is onze bcA SUPERACTIE-winkel-dag in filiaal Pittelo.

De zondagmiddag daarvoor (29 maart) mogen wij de winkel in badmintonsferen brengen. Daarvoor hebben wij vrijwilligers nodig. En ook op de winkel actiedag zelf zoeken wij zowel jeugd- als seniorleden die 1 uur of meer willen meehelpen bij ons actieproduct aan de man te brengen en mensen te animeren hun munten in onze koker te deponeren. NB: De jeugd kan deze uren als MAS (maatschappelijke stage uren) laten aftekenen.

Onze spaarkoker staat alléén in filiaal Poiesz Pittelo. Dus als je elders boodschappen doet, neem de spaarpunten dan mee naar de training of lever ze zelf in bij filiaal Pittelo, Maasstraat 78 in Assen. Op onze Facebook pagina en de website worden wekelijkse updates geplaats over de stand van zaken. Natuurlijk dragen alle leden hun steentje bij door eens bij de Poiesz Pittelo te gaan winkelen in die periode en vooral de superactie producten waarvoor je 25 munten krijgt, te kopen.


Iedereen helpt toch weer mee met munten sparen?Poiesz JSA 2019 - gvulde koker aan eind van de actiedag 2019

Onze spaarkoker staat alléén in filiaal Poiesz Pittelo. Dus als je bij een andere Poiesz boodschappen doet, neem de spaarpunten dan mee naar de training of lever ze zelf in bij filiaal Pittelo, Maasstraat 78 in Assen. Op onze Facebook pagina en de website worden wekelijkse updates geplaats over de stand van zaken. Natuurlijk dragen alle leden hun steentje bij door eens bij de Poiesz Pittelo te gaan winkelen in die periode en vooral de superactie producten waarvoor je 25 munten krijgt, te kopen. Voor elke 10 euro aan boodschappen ontvangen jullie 1 sponsormunt en bij wekelijks wisselende actieproducten zelfs wel tot 5, 10 of 15 munten.

Vrijdag 17 april om 17.30 uur mogen we dan met 8 personen onze cheque ophalen tijdens het Jeugd Sponsor Gala in Leeuwarden.
Hou onze facebook pagina in de gaten voor de wekelijkse stuntaanbiedingen die de meeste punten opleveren. Via het logo op de website kom je vanzelf op de weekfolder van de Poiesz.
Senior en jeugd leden die willen helpen op voorbereidingsdag (29 maart) de winkel-dag (4 april)  en/of mee willen om de cheque op te halen (17 april) kunnen zich nu al opgeven bij Wilbert via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Gertie via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.