Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2020

Ook in 2020 mogen wij weer mee doen met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie!

Vorig jaar heeft bcA met jullie hulp voor de verzamelde munten een cheque van 883 euro mogen ontvangen tijdens een spetterend jeugd sponsorgala in het WTC Expo in Leeuwarden met optredens van Kraantje Pappie, O’G3ne en Tim Douwsma. 

De cheque uitreiking staat volgend jaar gepland op vrijdag 17 april. Welke artiesten er optreden is nog niet bekend. 

Deze #PoieszJSA 2020 start op maandag 10 februari en duurt t/m zondag 5 april.
Zaterdag 4 april is onze bcA SUPERACTIE-winkel-dag in filiaal Pittelo.

Iedereen helpt toch weer mee met munten sparen? Poiesz JSA 2019 - gvulde koker aan eind van de actiedag 2019Onze munten spaarkoker staan dan in filiaal Pittelo, zoals alle voorgaande jaren. Voor elke 10 euro aan boodschappen ontvangen jullie 1 sponsormunt en bij wekelijks wisselende actieproducten zelfs wel tot 5, 10 of 15 munten. Winkel je in een ander Poiesz filiaal dan Pittelo? Neem je munten dan mee naar de trainingslocatie, op elke speellocatie is een koker aanwezig die wekelijks geleegd wordt in Pittelo.

Vrijdag 17 april om 17.30 uur mogen we dan met 8 personen onze cheque ophalen tijdens het Jeugd Sponsor Gala in Leeuwarden.
Hou onze facebook pagina in de gaten voor de wekelijkse stuntaanbiedingen die de meeste punten opleveren. Via het logo op de website kom je vanzelf op de weekfolder van de Poiesz.
Senior en jeugd leden die willen helpen op de winkel dag en/of mee willen om de cheque op te halen kunnen zich nu al opgeven bij Wilbert via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Gertie via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.