bcAssen 4,6,8,10 toernooi 21-03-2020

Op zaterdag 21 maart 2020 zal ons jaarlijkse bcAssen 4,6,8 toernooi plaatsvinden in de Pittelohal. Dit is een regionaal toernooi waar spelers vanuit de hele regio aan deelnemen in verschillende categorie├źn en strijden om de felbegeerde prijzen.

*NIEUW* is dit jaar categorie 10 *NIEUW*

Deze categorie 10 is speciaal voor spelers waarvoor categorie 8 te hoog gegrepen is en hierin spelen alleen recreanten of spelers met weinig competitie ervaring die bijvoorbeeld net zijn ingestroomd in 4e klasse DDW of herencompetitie. Hiermee hopen we dit toernooi ook beter toegankelijk te maken voor de meeste leden van onze vereniging, dus noteer deze datum alvast in je agenda! Meer informatie over de inschrijving zal binnenkort volgen maar ben je nu al benieuwd naar meer informatie stel dan je vragen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Meer algemene informatie staat in hier op de site.

Inschrijven voor het toernooi kan via toernooi.nl.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.