bcAssen 4,6,8,10 toernooi 21-03-2020

Op zaterdag 21 maart 2020 zal ons jaarlijkse bcAssen 4,6,8,10 toernooi plaatsvinden in de Pittelohal. Dit is een regionaal toernooi waar spelers vanuit de hele regio aan deelnemen in verschillende categorie├źn en strijden om de felbegeerde prijzen.

*NIEUW* is dit jaar categorie 10 *NIEUW*

De categorie 10 is zeer geschikt voor recreanten die eens willen uitproberen hoe het toernooi spelen in zijn werk gaat. Het zou mooi zijn als hier veel recreanten van onze eigen vereniging aan mee gaan doen. In categorie 10 spelen alleen recreanten of spelers met weinig competitie ervaring die bijvoorbeeld net zijn ingestroomd in 4e klasse DDW of herencompetitie.

Opgeven kan voor maximaal 2 onderdelen gaat via toernooi.nl.

Als je voor het eerst meedoet heb je waarschijnlijk nog geen gratis account op toernooi.nl. Deze maak je heel makkelijk aan m.b.v. je bondsnummer. Als je in de 10 wilt meespelen, vul je bij speelsterkte in jouw account 10 in, daarna kun je kiezen aan welk onderdeel je mee wilt doen. Kom je er niet uit, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , zij kunnen je dan verder helpen.

Meer algemene informatie over het toernooi staat in hier op de site.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.