Sponsoren bedankt!

Onze sponsoren leveren een wezenlijke bijdrage aan de inkomsten van onze vereniging. Het bedrag overstijgt de €6000 dit jaar.

De bijdrage van de sponsoren geeft de vereniging meer ruimte om de leden te faciliteren. Zo is er voor de leden meer dan tien uur per week gelegenheid om te spelen en te trainen. Op maandag-, dinsdag-, woensdagavond, donderdagmorgen en incidenteel in de weekenden dat er competitie wordt gespeeld.

Goed om de sponsoren nog maar eens te noemen.

  • Bordsponsoring: Albert Heijn Hillenga Peelo, Intersport Vanderveen, NAM, Decokay Oost, Stella fietsen servicecenter Assen, SKS Fysiotherapie, Niels autowas en Lamberink Makelaars.
  • Sponsoring door diverse acties: Rabobank, Poiesz, Jumbo en LIDL.
  • Sponsoring toernooien: Het 4-6-8-10 toernooi wordt door D&G beveiliging gesponsord en het nieuwjaars-mix-toernooi wordt in 2020 gesponsord door Univé.

Je kunt onze sponsors bereiken via de homepage van onze bcAssen website door op hun logo te klikken.

Vanuit de PR-commissie interviewt Wilbert van den Hofstad bij toerbeurt een sponsor. In deze nieuwsbrief een interview met Niels autowas.

Nogmaals; Sponsoren bedank!

De sponsorcommissie.

 

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.