Jeugdteams J1, J2 en B1 gaan "lekker"

Dit seizoen zijn jeugdteams mix team J1jongensteam J2 en
meisjesteam B1 actief in de Regio Noord competities. Alle drie de teams hebben de smaak te pakken.

In september gingen onze 2 jeugdteams (U15) van vorig jaar in een iets gewijzigde samenstelling weer los in de Regio Competitie Noord.

Ons mix team J1 met Dylan, Rafael, Chananja, Kirsten, Bianca en Dionne heeft de smaak van de winst eindelijk te pakken gekregen en wij verwachten dat zij ook de komende wedstrijden deze ingezette groei gaan vasthouden & uitbreiden.
Ons nieuwe jongensteam J2 met Milan, Stan, Rohan en Frederik blijkt een zeer sterke combinatie te zijn. Ze staan nu bovenaan in hun poule en houden deze winst vrijwel zeker ook vast de komende tijd. Ze vinden het wel jammer dat er maar weinig wedstrijden zijn omdat er weinig teams waren aangemeld in deze klasse.

Na de herfstvakantie startte ook ons meisjesteam B1 met Nadia, Sofie, Paula en Aliene in de Beginnerscompetitie Regio Noord. Ze begonnen hun 1ste wedstrijden sterk en boeken veel winst.

De competities lopen t/m februari/maart dus we zijn ontzettend benieuwd hoe onze 3 jeugdteams er aan het eind voorstaan.
De nieuw ingezette trainingsopzet voor de jeugd- en competitiespelers dit seizoen heeft voor de competitiespelers een zichtbaar effect in de wedstrijdresultaten. Natuurlijk speelt de opgedane ervaring in de competitie van het afgelopen jaar ook een rol hierin, maar als team trainen is zeker geen overbodige luxe.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.