Nieuws vanuit de jeugd

Nieuws van de jeugdcommissie (activiteiten) en de technische commissie jeugd.

De jeugd bij Badminton Combinatie Assen heeft in het laatste kwartaal van het jaar de rackets veel kunnen hanteren. Naast de wekelijkse trainingen in sporthal Timp en/of Kloosterveste waren er 2 interne clubtoernooien waar zij aan mee konden doen.

Daarnaast zijn er ook drie jeugteams gestart in de Regio Noord competities.

Ook buiten onze vereniging om waren er dingen te doen voor de jeugd. In oktober organiseerde BC GO! een Yonex Kidsgame toernooitje waar jammer genoeg geen jeugd van bcA aan mee deed. Zaterdag 28 december organiseert AFC Appelscha een oliebollentoernooi voor de jeugd. Bijzonderheden van extra toernooien staan ook altijd in het gastenboek op onze website.

Lijkt het u/jou leuk om mee te denken met of mee te organiseren bij jeugdactiviteiten? Een VOG kunnen wij in dat geval kosteloos voor jou aanvragen. Stuur een mailtje voor meer informatie of geef je meteen op bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Gertie neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.