Univé Nieuwjaars-mix-toernooi 2020

Univ bitterbal toernooi

Op woensdag 8 januari van 20.00- 22.30 uur in de Sporthal Kloosterveste voor alle seniorleden: Het Univé Nieuwjaars-mix-toernooi waar gezelligheid voorop staat. Deelname is gratis.

Opgeven kan t/m vrijdag 27 december via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  o.v.v. naam, speelpartner/partner wanted (PW als je nog geen speelpartner hebt gevonden) en of je wil mixen, dubbelen of beide.

Dit jaar voor het eerst niet op de donderdagavond maar op de woensdagavond in de Kloosterveste. Van 20-22.30/23.00 uur. Het wordt vast en zeker weer een gezellige boel met volop gelegenheid om bij te kletsen en/of kennis te maken met leden van de andere speellocaties. Vanaf 19.30 uur kan er alvast ingespeeld worden op de achterste banen in de Kloosterveste hal. 4 van de 9 banen zijn dan nog tot 20.00 uur in gebruik voor de competitiejeugd. We proberen de wedstrijden zo veel mogelijk op speelsterkte/ervaringsjaren in te delen zodat iedereen 4 tot 5 spannende partijtjes kan badmintonnen. Dus ook beginnende badmintonners kunnen zich met een gerust hart opgeven, ook zonder speelpartner. Zet gewoon PW(partner wanted) bij je aanmelding, dan zoeken wij een match voor jou.

We eindigen natuurlijk met een warm mini snackje tijdens de “prijsuitreiking” Alle deelnemers krijgen van ons 1 consumptiebon om het inspanningszweet tussendoor of na afloop weer aan te vullen. De rest van de natte consumpties zijn voor eigen kosten. Hou er rekening mee dat er in deze kantine alleen met contant geld betaald kan worden. Neem dus vooral klinkende munt mee omdat de wisselkas beperkt is.

Graag bedanken wij Ava die het mogelijk heeft gemaakt dat haar werkgever Univé dit toernooi sponsort. In de kantine vinden jullie dan ook alle informatie over Univé en wat Univé voor jullie zou kunnen betekenen.

 

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.