bcA Univé Nieuwjaar Mix Toernooi 2020

Het bcA Univé Nieuwjaar Mix Toernooi 2020 was zeer geslaagd!

Facebook pers Badminton groepsfoto v1 DSCF4020

De sporthal Kloosterveste was woensdag 8 januari het decor voor het Univé Nieuwjaars Mixtoernooi voor de leden van Badminton Combinatie Assen (bcA).

Vanuit de 4 speellocaties (Pittelohal, Timp, Peelohal en Kloostervestehal) deden in totaal 48 leden mee. De 60 te spelen wedstrijden verliepen met diverse intensiteit: van heel gemoedelijk tot zeer fanatiek. Sportiviteit en gezelligheid stonden voorop. Tussendoor was er, naast een snackmomentje, ook volop gelegenheid om kennis te maken met nieuwe gezichten en/of bij te praten met oude bekenden. Bij 4x per week badmintonnen in 4 verschillende hallen in Assen kent natuurlijk niet iedereen elkaar en is het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi, naast de clubkampioenschappen, de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Afsluitend vond de prijsuitreiking plaatst met drankje, warme snack, zoete prijzen en een kleine attentie. Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door Univé Assen. Gelukkig verliep het toernooi zonder blessures en hoefde bcA Univé niet voor andere zaken te bellen.

Voor iedereen die wil weten of badmintonnen ook hun sport kan worden: kom het 3 x gratis uitproberen op een avond/ochtend naar keuze, zie ook de speellocaties, -dagen en -tijden.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.