Competitieseizoen 2019-2020 bijna over

Het competitieseizoen 2019-2020 loopt ten einde.
De laatste wedstrijden worden de komende week gespeeld.
Tijdens de clubkampioenschappen zullen we bekend maken hoe de 3 jeugdteams en de 5 senioren teams het ervan afgebracht hebben dit seizoen.

Het nieuwe competitieseizoen start weer na de zomerstop. Jeugd en senioren die komend seizoen graag competitie willen spelen, kunnen zich opgeven door het aanmeldformulier competitie te downloaden, in te vullen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of door dit uitgeprint af te geven aan Koos, Ingrid of Gertie.
Dat geldt ook voor diegene die dit jaar al competitie hebben gespeeld en komend seizoen door willen gaan. Graag voor 15 maart doormailen en/of afgeven. Daarna gaat de TC (technische commissie) om de tafel zitten om te kijken hoeveel teams er komend seizoen kunnen uitkomen in de verschillende competities.

Na het competitieseizoen organiseren diverse verenigingen losse toernooien. De TC plaatst deze altijd in ons gastenboek op de website en indien mogelijk ook op Facebook. Neem daarom wekelijks een kijkje op de website om te zien of er een toernooi van jouw gading bij is.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.