Poiesz Jeugd Sponsor Actie aangepast

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2020 - aangepast

De Poiesz Jeugd Sponsor Actie is aangepast, er worden geen munten meer uitgegeven en er is geen cheque uitreiking en geen gala op 17 april. De aanbiedingen blijven wel gewoon doorgaan t/m het einde van de actie (5 april).JEUGD SPONSOR ACTIE STOPT | Met spijt in ons hart moeten we helaas mededelen dat de Jeugd Sponsor Actie per direct stopt. Dit vinden we ontzettend jammer! Maar door het coronavirus leven we in andere tijden dan normaal. We zijn genoodzaakt de uitgifte van de Jeugd Sponsor munten te stoppen, omdat we in onze filialen handcontact zoveel mogelijk moeten vermijden.

We hebben besloten om elke deelnemende club of vereniging €1.000,- aan sponsorgeld uit te keren. Dit bedrag is voor elke deelnemer gelijk, omdat vanaf heden het inzamelen van munten gestopt is. Ook het Jeugd Sponsor Gala zal helaas niet doorgaan.

We hopen op begrip van alle deelnemende clubs en verenigingen. Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Bron: Poiesz - Jeugd Sponsor Actie stopt per direct.

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.