Informatie

Bc Assen is een vereniging voor zowel de competitie- als de recreatieve speler. Iedereen heeft weleens badminton gespeeld op de camping of op een windstille mooie zomeravond. Wanneer je kiest voor badminton als sport, kun je ook spelen als het waait, want een echte badmintonner doet het in een sporthal.

Er is voor recreanten gelegenheid te trainen en vrij te spelen op maandagavond, woensdag- en donderdagavond en op donderdagmorgen. Voor speeltijden en de sporthal kijk bij: speeltijden en speellocaties. Op de laatste donderdag van de oneven maanden organiseren we samen met de competitiespelers onderlinge wedstrijdjes. Er is dan alleen gelegenheid tot vrij spelen tot 20.15 uur en vanaf 21.30 uur. In de even maanden worden deze wedstrijdjes ingedeeld voor de dan aanwezige recreanten.

Begin januari wordt het nieuwjaarstoernooi georganiseerd. Medio november is hierover informatie op de website. Gedurende het speelseizoen is het ook mogelijk mee te doen aan verschillende recreantentoernooien van diverse clubs uit de regio. Wanneer een andere club zo'n toernooi organiseert, zal de informatie te vinden zijn op de website.

Kortom, er is voor elke recreant wat wils.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd terecht bij de activiteitencommissie (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.